oktober 2013

Eplesaft uten saftkoker

Hva skal man gjøre med eplene som er igjen etter høstingen? Eplesaft er en fin måte å utnytte frukten på, som samtidig smaker nydelig. Oppskrift på eplesaft (ca 5 liter): 5 liter oppkuttede eple...

Blåskjell Asian style

Blåskjell er en av mine favoritt forretter. Jeg hadde aldri laget det selv før - bare spist de, men i går laget jeg det til forrett og det var veldig enkelt og fort gjort. Oppskrift på Blåskjell...

Torsk med spinatstappe

For å få barn (og samboer) til å spise torsk, er det alltid litt mer morsomt med grønn stappe som tilbehør. På en helt vanlig torsdag gikk jeg til innkjøp av Strømtorsk - fint skal det jo være. ...

Skogens krydder

Helgens store funn var en mengde traktkantareller - skogens krydder. Dette skal tørkes og tilsettes i en mengde sauser, supper og risottoer gjennom hele vinteren. Så hvordan tørker man traktkant...

Eplegele

Endelig er høsten her med alle godsaker det bringer. Syrlige epler man må klatre i trærne for å få fatt i, er min favoritt. Denne gangen har jeg laget eplegele. Oppskrift på eplegele: 2 kg syrl...
Camilla

Camilla

34, Oslo

Jeg bor i Oslo med min samboer og to døtre. Jeg jobber som grafisk designer og er hobbykokk på fritiden. Jeg trengte et sted å samle og dele mine oppskrifter og erfaringer, så derfor denne bloggen. Jeg nyter alle goder som livet har å by på - god mat, god drikke og godt selskap. Dette har jeg tenkt til å dele med dere her.

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits