oktober 2013

Eplesaft uten saftkoker

Hva skal man gjre med eplene som er igjen etter hstingen? Eplesaft er en fin mte utnytte frukten p, som samtidig smaker nydelig. Oppskrift p eplesaft (ca 5 liter): 5 liter oppkuttede eple...

Blskjell Asian style

Blskjell er en av mine favoritt forretter. Jeg hadde aldri laget det selv fr - bare spist de, men i gr laget jeg det til forrett og det var veldig enkelt og fort gjort. Oppskrift p Blskjell...

Torsk med spinatstappe

For f barn (og samboer) til spise torsk, er det alltid litt mer morsomt med grnn stappe som tilbehr. P en helt vanlig torsdag gikk jeg til innkjp av Strmtorsk - fint skal det jo vre. ...

Skogens krydder

Helgens store funn var en mengde traktkantareller - skogens krydder. Dette skal trkes og tilsettes i en mengde sauser, supper og risottoer gjennom hele vinteren. S hvordan trker man traktkant...

Eplegele

Endelig er hsten her med alle godsaker det bringer. Syrlige epler man m klatre i trrne for f fatt i, er min favoritt. Denne gangen har jeg laget eplegele. Oppskrift p eplegele: 2 kg syrl...
Camilla

Camilla

34, Oslo

Jeg bor i Oslo med min samboer og to dtre. Jeg jobber som grafisk designer og er hobbykokk p fritiden. Jeg trengte et sted samle og dele mine oppskrifter og erfaringer, s derfor denne bloggen. Jeg nyter alle goder som livet har by p - god mat, god drikke og godt selskap. Dette har jeg tenkt til dele med dere her.

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits