september 2012

Pikekyss med pistasjntter..

Hva er vel bedre nr stsuget kaller enn et pikekyss;) Ikke bare er de ste og gode, men ogs veldig dekorative. Her er en oppskrift p pikekyss (marengs av passion4baking.com) med salte pistasjnt...

Pasta med trffelolje i hverdagen..

Trffelolje er det lille ekstra i hverdagen. Trfler er svrt kostbare, men trffelolje er en fin erstatning som du fr kjpt i de fleste store matbutikker. Her er en nydelig og rask rett med trff...

Sniktitt i Mathallen..

Jeg var s heldig at jeg fikk en liten sniktitt i Mathallen som pner om en uke p Grnerlkka i Oslo. Det er fortsatt en byggeplass, men vi ser at det begynner ta form. Jeg gleder meg veldig til...

Vinsmaking i Provence.

Ferie i Provence og vinsmaking gr hnd i hnd. Det er mange velge i, men vi dro til Chteau de Saint-Martin utenfor Lorgues, som er i toppklassen (cru classe) av viner i omrdet. Her ble vi mtt...

Himalaya salt..

Himalaya salt bde ser bra ut og smaker godt, men er det egentlig s sunt som flere pstr. I flge en artikkel av en geolog pskepsis.no, er det ikke like sunt som det markedsfres. Salt i store ...

Matnyttig p Instagram..

Matnyttig er ogs p Instagram. Flg meg gjerne for sm matnyttige opplevelser. Morgenstund p vingrd i Provence..

Gastronomiske dager i Provence..

Matnyttig har tatt turen til Bent Stiansen sitt sommerhus i Lorgues, Provence.. Her frtser vi i gode viner og nydelig mat. Hver tirsdag fra 09:00 - 12:30 holdes et av Sr-Frankrikes strste marked...

Klassisk eplekake..

N nrmer det seg hsting av norske, saftige og friske epler. Det finnes ikke noe bedre - og det m feires med en klassisk eplekake. Heldigvis kan man lage eplekake hele ret rundt da ;) Oppskri...

Matstreif 14. og 15. september

Da er det duket for matfestival p Rdhusplassen i Oslo. Matstreif er festivalen for alle som lurer p hva som rrer seg innen norsk mat, og som er opptatt av gode smaksopplevelser, lokal mat og ni...

Tid for frikl..

Lammet er endelig i butikkene, og rettene str i k for bli laget. Lammelr, lammefrikas, lammeskank, lammekarr og ikke minst frikl. Jeg er klar over at friklens dag ikke er fr om et par u...

Mathallen i Oslo..

Om ikke lenge pner Mathallen p Lkka. Dette er et mekka for matentusiaster. Her skal 30 aktrer introdusere deg for sine spesialiteter innen fisk, kjtt, kaffe og mye annet godt. Matnyttig komme...

Stiansens grilltilbehr..

Bent Stiansen er en av mine favorittkokker. Oppskriftene hans er enkle, uten for mye fuss, og samtidig smaker det nydelig. Her er to av hans tilbehr til grillmat; Mango- og papayasalsa og Tomat- o...

To gode rde..

I gr nt vi to veldig gode rdviner; en italiener og en spanjol. Disse anbefaler jeg at dere prver. Spanjolen, La Rioja Alta Gran Reserva 1997, har et hint av krydder og gammelt lr med en moden...
Camilla

Camilla

33, Oslo

Jeg bor i Oslo med min samboer og datter. Jeg jobber som grafisk designer og er hobbykokk p fritiden. Jeg trengte et sted samle og dele mine oppskrifter og erfaringer, s derfor denne bloggen. Jeg nyter alle goder som livet har by p - god mat, god drikke og godt selskap. Dette har jeg tenkt til dele med dere her.

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits