august 2016

Bakt og fylt søtpotet

Søtpotet er blitt ganske populært i Norge de siste årene. Da vi bodde i Canada fikk vi servert 'Sweet potato fries'. Jeg var solgt!! Dette er en av mine favoritt rotgrønnsaker. Den er det...

Pasta med kantarell og chevre

Endelig har jeg fått tak i skogens gull. Svigerfar kom med de ned fra fjellet. Stor stas!! Er ikke noe vits å fryse de ned eller tørke de, når man kan spise de med en gang... Det ble et fortreffeli...

Kladdkaka med fulle kirsebær

...eller "slikke-bollen-kake" som jeg ville kalt den. Kladdkaka er en svensk brownie, som er så seig og kladdete at det smaker nesten som kakedeig - magisk ! Kirsebærene har drukket ...

Kirsebær- og ripscoulis med Digestivecrunsh

Sommeren har mye godt å by på. Det er fantastisk å plukke maten din rett fra naturen. August er en veldig egnet måned for det. I dag har jeg mikset to av mine favorittbær; rips og kirsebær. Det er ...
Camilla

Camilla

34, Oslo

Jeg bor i Oslo med min samboer og to døtre. Jeg jobber som grafisk designer og er hobbykokk på fritiden. Jeg trengte et sted å samle og dele mine oppskrifter og erfaringer, så derfor denne bloggen. Jeg nyter alle goder som livet har å by på - god mat, god drikke og godt selskap. Dette har jeg tenkt til å dele med dere her.

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits