mai 2014

Litt perlende til helgen

Våren er i full blomst, og hva passer ikke bedre på balkongen enn en perlende og nydelig prosecco, Riondo Prosecco Spago. God helg :)

Hvitløksbrytebrød med brie

På 17 mai i år feiret vi med grillmat og noe attåt. Jeg prøvde med på en oppskrift jeg fant på et hvitløksbrød med brie som tilbehør til grillmaten - det ble stor suksess! Her er oppskriften på det...

Strandløk i skjærgården

Jeg synes det er så gøy å plukke mat rett fra naturen. I går fant jeg strandløk på en holme på Hvaler.De smaker ganske likt som vårløk, og er helt gratis og ikke minst økologisk.Skal teste de i en ...
Camilla

Camilla

33, Oslo

Jeg bor i Oslo med min samboer og datter. Jeg jobber som grafisk designer og er hobbykokk på fritiden. Jeg trengte et sted å samle og dele mine oppskrifter og erfaringer, så derfor denne bloggen. Jeg nyter alle goder som livet har å by på - god mat, god drikke og godt selskap. Dette har jeg tenkt til å dele med dere her.

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits