februar 2012

CakePops til dåpen

Dåpen nærmet seg og jeg brukte all tid på å lage det perfekte bordet til lille solstrålen vår. Så oppdaget jeg CakePops!! Det er det siste nye i cupcake verden - fantastisk godt og veldig dekorativ...

Hvordan steke andebryst...

Endelig lørdag og det betyr festmåltid!! I dag var det andebryst på menyen, og her er en oppskrift på hvordan få det perfekte rosa andebrystet. (kilde: Holte gård)Forvarm stekeovnen til 200 graderA...
Camilla

Camilla

33, Oslo

Jeg bor i Oslo med min samboer og datter. Jeg jobber som grafisk designer og er hobbykokk på fritiden. Jeg trengte et sted å samle og dele mine oppskrifter og erfaringer, så derfor denne bloggen. Jeg nyter alle goder som livet har å by på - god mat, god drikke og godt selskap. Dette har jeg tenkt til å dele med dere her.

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits