Fra naturen

Kirsebærlikør og kirsebærsyltetøy i julegave

En liten hjemmelaget treat i julegave til dine kjente og kjære.   Oppskrift på kirsebærlikør: Du trenger: Norgesglass Kirsebær Sukker 60 % Vodka Kirsebærlikør er veldig enkelt og l...

Strandløk i skjærgården

Jeg synes det er så gøy å plukke mat rett fra naturen. I går fant jeg strandløk på en holme på Hvaler.De smaker ganske likt som vårløk, og er helt gratis og ikke minst økologisk.Skal teste de i en ...

Eplesaft uten saftkoker

Hva skal man gjøre med eplene som er igjen etter høstingen? Eplesaft er en fin måte å utnytte frukten på, som samtidig smaker nydelig. Oppskrift på eplesaft (ca 5 liter): 5 liter oppkuttede eple...

Skogens krydder

Helgens store funn var en mengde traktkantareller - skogens krydder. Dette skal tørkes og tilsettes i en mengde sauser, supper og risottoer gjennom hele vinteren. Så hvordan tørker man traktkant...

Eplegele

Endelig er høsten her med alle godsaker det bringer. Syrlige epler man må klatre i trærne for å få fatt i, er min favoritt. Denne gangen har jeg laget eplegele. Oppskrift på eplegele: 2 kg syrl...

Blåbærpiken..

Finnes det noe bedre enn å gå en tur i skogen på en varm sommerdag og plukke en kurv full av friske norske blåbær.. Da jeg var en liten pike, plukket vi blåbær hver sommer på hytta og spiste de med...
Camilla

Camilla

34, Oslo

Jeg bor i Oslo med min samboer og to døtre. Jeg jobber som grafisk designer og er hobbykokk på fritiden. Jeg trengte et sted å samle og dele mine oppskrifter og erfaringer, så derfor denne bloggen. Jeg nyter alle goder som livet har å by på - god mat, god drikke og godt selskap. Dette har jeg tenkt til å dele med dere her.

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits