Oreo ostekake

Ostekake er det beste jeg får. Den er så frisk. Oreo er enormt populært i heimen, så det måtte en Oreo ostekake til i dag - til stor suksess.Oppskrift på Oreo ostekake:

3 pakker Oreo (ca 150 gr per pk)
100 gr smør
3 dl fløte
1 boks rømme
1 boks naturell kremost (150gr)
1/2 boks mandarin og ananas kremost (75gr)
1 boks sitrongele (pulver)
2,5 dl vann

Til denne oppskriften trenger du en 24 eller 26 cm springform.

Det første du gjør er å koke opp vannet og ha så i sitrongelen. Rør til pulveret har løst seg opp og sett den til side for avkjøling.
Smelt så smøret. Ha 2 pakker + 4-5 kjeks fra den siste pakken i en foodprosessor med kniv, og kjør til kjeksen er smuldret opp. Ha så i smøret og bland godt. Fordel blandingen i bunnen av springformen. 

Så var det ostekaken. Pisk krem av fløten. Ha osten og rømmen i en bolle og bland det godt sammen. Ha så i kremen og den avkjølte sitrongelen i osteblandingen og bland dette sammen. Hell blandingen over oreobunnen og sett kaken i kjøleskapet natten over, eller til den er stiv. Pynt med knust oreo på toppen og nyt :)

 

2 kommentarer

Henriette Celin

04.09.2016 kl.22:55

Å, så deilig <3

Lilli

04.09.2016 kl.23:35

Så herlig :D

Skriv en ny kommentar

Camilla

Camilla

34, Oslo

Jeg bor i Oslo med min samboer og to døtre. Jeg jobber som grafisk designer og er hobbykokk på fritiden. Jeg trengte et sted å samle og dele mine oppskrifter og erfaringer, så derfor denne bloggen. Jeg nyter alle goder som livet har å by på - god mat, god drikke og godt selskap. Dette har jeg tenkt til å dele med dere her.

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits