Pasta med kantarell og chevre

Endelig har jeg fått tak i skogens gull. Svigerfar kom med de ned fra fjellet. Stor stas!! Er ikke noe vits å fryse de ned eller tørke de, når man kan spise de med en gang... Det ble et fortreffelig mandagsmåltid.

Oppskrift på pasta med kantarell og chevre (2 pers):
1 pakke fersk tagliatelle (gjerne fullkorn)
1 pk bacon
ca 60 gr chevre
et par never kantarell (eller det du fant...)
salt
pepper
persille

Stek kantarellen i smør og krydre den med litt pepper. Sett til side. Stek så bacon kuttet i biter til den er crisp, og ha det over på litt kjøkkenpapir for å renne av seg. Kok så opp vann og kok pastaen etter anvisning, og ha litt olivenolje/smør over når den er ferdig. Del chevre i skiver og så i fire. Server så i en lav bolle, og ha litt fersk persille over til slutt.

Se også skogsoppsuppe med parmesan og helgrillet kylling med sopprisotto.

3 kommentarer

Henriette Celin

09.08.2016 kl.10:00

Så deilig! elsker både pasta og bacon, men så enda bedre ut med sopp på faktisk :-D

lisarorvik

09.08.2016 kl.10:22

Dette aå kjempe godt ut :)

SiljesWorld

09.08.2016 kl.13:03

Så utrolig godt det så ut :D

Ønsker deg en riktig fin dag <3

Skriv en ny kommentar

Camilla

Camilla

34, Oslo

Jeg bor i Oslo med min samboer og to døtre. Jeg jobber som grafisk designer og er hobbykokk på fritiden. Jeg trengte et sted å samle og dele mine oppskrifter og erfaringer, så derfor denne bloggen. Jeg nyter alle goder som livet har å by på - god mat, god drikke og godt selskap. Dette har jeg tenkt til å dele med dere her.

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits