Kirsebær- og ripscoulis med Digestivecrunsh

Sommeren har mye godt å by på. Det er fantastisk å plukke maten din rett fra naturen. August er en veldig egnet måned for det. I dag har jeg mikset to av mine favorittbær; rips og kirsebær. Det er så enkelt og så utrolig godt.

Oppskrift på Kirsebær- og ripscoulis (2 desserter):
75 gr rips
75 gr kirsebær
3 ss sukker

1 Digestivekjeks
En god vaniljeis

Ha kirsebær, rips og sukker i en kjele og kok opp. La dette småkoke til det tykner. La blanding avkjøles litt, og ha det over din favoritt vaniljeis. Knus en Digestiveskjeks og strø over til slutt.

Så er det bare å matNYTEig ;)




 

2 kommentarer

Henriette Celin

05.08.2016 kl.11:53

Så deilig :-D

Camilla

07.08.2016 kl.11:57

Henriette Celin: Ja, veldig :)

Skriv en ny kommentar

Camilla

Camilla

34, Oslo

Jeg bor i Oslo med min samboer og to døtre. Jeg jobber som grafisk designer og er hobbykokk på fritiden. Jeg trengte et sted å samle og dele mine oppskrifter og erfaringer, så derfor denne bloggen. Jeg nyter alle goder som livet har å by på - god mat, god drikke og godt selskap. Dette har jeg tenkt til å dele med dere her.

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits