Andebryst med appelsinsaus

And er nydelig. Andebryst med appelsinsaus er en deilig kombinasjon av søtt og salt. 

Oppskrift på andebryst med appelsinsaus (4 pers):
800 gr andebryst
6 dl appelsinsaft (ca 6 appelsiner avhengig av hvor saftig de er)
4 ss sukker
1/2 terning kyllingbuljong/fond
1 dl vann
1 dæsj cognac
1 dæsj sitronsaft
Salt og pepper
Evt. Maizena

Hvordan steke andebryst ser du her

Ha appelsinsaft, sukker, buljong og vann i en kjele og kok opp. La sausen småkoke i 10 minutter og ha i litt sitronsaft og cognac. La sausen småkoke og smak til med sitron, salt og pepper. Ønsker du en tykkere saus, så ha i litt Maizena.

Server andebrystet med kokt ris og ønsket grønnsaker. Jeg synes lett forvellede sukkererter med litt havsalt på passer perfekt

 

6 kommentarer

Henriette Celin

28.07.2016 kl.13:11

Omg, så godt det hørtes ut!

Camilla

02.08.2016 kl.16:37

Henriette Celin: Takk takk. Det er veldig godt.

SiljesWorld

28.07.2016 kl.16:57

Å herregud! Det så lekkert ut, å det høres jo utrolig lekkert ut å :D <3

Ha en finfin dag :D

Camilla

02.08.2016 kl.16:37

SiljesWorld: Takk for det! Håper du prøver den.

Kamilla Haaland

28.07.2016 kl.22:58

ser utrolig godt ut!

Camilla

02.08.2016 kl.16:37

Kamilla Haaland: Takk for det.

Skriv en ny kommentar

Camilla

Camilla

34, Oslo

Jeg bor i Oslo med min samboer og to døtre. Jeg jobber som grafisk designer og er hobbykokk på fritiden. Jeg trengte et sted å samle og dele mine oppskrifter og erfaringer, så derfor denne bloggen. Jeg nyter alle goder som livet har å by på - god mat, god drikke og godt selskap. Dette har jeg tenkt til å dele med dere her.

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits