Grillet entrecote med mangosalsa og langtidsbakte tomater

Denne retten passer perfekt en varm sommerdag. Det er godt med litt frisk grillmat nr solen steker.

Oppskrift p grillet entrecote med mangosalsa og langtidsbakte tomater (2 pers):

Det lnner seg starte med tomatene, da de tar litt tid.

Langtidsbakte tomater:
Cherrytomater
Olje
Salt
Pepper
Trket basilikum

Sett stekovnen p 110 grader. Legg tomatene i en ildfast form og ha over olje og krydder. La de steke i ovnen i 2-4 timer. Da blir det crispy p utsiden og ste og gode inni.

Mangosalsa:
1 moden mango
1 ss finhakket ingefr
1/2 chilli
1/2 lime
1 ss akasie honning
1 neve fersk koriander

Start med kutte opp mangoen i biter. Finhakk s ingefr, chilli og koriander, og ha det i bollen med mangoen. Ha s over lime og honning og bland godt. La denne st i kjleskapet mens tomatene steker, da setter smakene seg.

Grillet entrecote:
400 gr entrecote i skiver
Salt
Pepper

Fyr opp grillen. Gni biffene inn med salt og pepper og stek p hy varme til du oppnr nsket resultat. Her er noen tips p hvordan steke biff.

Server gjerne retten med ovnsbakte poteter eller pommes frites. 
 

2 kommentarer

Henriette Celin

24.07.2016 kl.00:40

Oo, s godt!

Camilla

25.07.2016 kl.22:12

Henriette Celin: Ja, det smakte nydelig.

Skriv en ny kommentar

Camilla

Camilla

34, Oslo

Jeg bor i Oslo med min samboer og to dtre. Jeg jobber som grafisk designer og er hobbykokk p fritiden. Jeg trengte et sted samle og dele mine oppskrifter og erfaringer, s derfor denne bloggen. Jeg nyter alle goder som livet har by p - god mat, god drikke og godt selskap. Dette har jeg tenkt til dele med dere her.

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits