Grillet entrecote med mangosalsa og langtidsbakte tomater

Denne retten passer perfekt en varm sommerdag. Det er godt med litt frisk grillmat når solen steker.

Oppskrift på grillet entrecote med mangosalsa og langtidsbakte tomater (2 pers):

Det lønner seg å starte med tomatene, da de tar litt tid.

Langtidsbakte tomater:
Cherrytomater
Olje
Salt
Pepper
Tørket basilikum

Sett stekovnen på 110 grader. Legg tomatene i en ildfast form og ha over olje og krydder. La de steke i ovnen i 2-4 timer. Da blir det crispy på utsiden og søte og gode inni.

Mangosalsa:
1 moden mango
1 ss finhakket ingefær
1/2 chilli
1/2 lime
1 ss akasie honning
1 neve fersk koriander

Start med å kutte opp mangoen i biter. Finhakk så ingefær, chilli og koriander, og ha det i bollen med mangoen. Ha så over lime og honning og bland godt. La denne stå i kjøleskapet mens tomatene steker, da setter smakene seg.

Grillet entrecote:
400 gr entrecote i skiver
Salt
Pepper

Fyr opp grillen. Gni biffene inn med salt og pepper og stek på høy varme til du oppnår ønsket resultat. Her er noen tips på hvordan steke biff.

Server gjerne retten med ovnsbakte poteter eller pommes frites. 
 

2 kommentarer

Henriette Celin

24.07.2016 kl.00:40

Oo, så godt!

Camilla

25.07.2016 kl.22:12

Henriette Celin: Ja, det smakte nydelig.

Skriv en ny kommentar

Camilla

Camilla

34, Oslo

Jeg bor i Oslo med min samboer og to døtre. Jeg jobber som grafisk designer og er hobbykokk på fritiden. Jeg trengte et sted å samle og dele mine oppskrifter og erfaringer, så derfor denne bloggen. Jeg nyter alle goder som livet har å by på - god mat, god drikke og godt selskap. Dette har jeg tenkt til å dele med dere her.

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits