Bananlapper

Denne oppskriften fikk jeg av min flotte svigermor. Bananlapper er perfekt som både et mellommåltid i hverdagen eller litt kos i helgen. De er mettende siden de inneholder fiber, så du trenger ikke mange for å fylle opp. 



Oppskrift på bananlapper (16-20 stk):
180 gr havregryn
180 gr cottage cheese
200 gr moden banan (ca 2 bananer)
4 egg
2 ts kanel
3 ts fiberfin (kan sløyfes)
Smør til steking

Ha alle ingrediensene i en bolle og kjør den klumpfri med en stavmikser. Ha litt smør i en stekepanne og stek lappene på begge sider. 1 ss røre holder til en bananlapp. Bananlappene kan fint fryses.
Du kan nyte lappene som de er eller med en skive brunost eller litt eplesyltetøy (og kanskje en dæsj krem på toppen...mmm).

Ønsker du litt søtere varianter kan du ha litt hakket sjokolade eller tørket frukt og nøtter i røren.

Disse lappene kan fint fryses.


 

Én kommentar

Henriette Celin

20.04.2016 kl.21:54

Bananpannekaker er kjempegodt, så dette fikk jeg lyst å smake ^^

Skriv en ny kommentar

Camilla

Camilla

34, Oslo

Jeg bor i Oslo med min samboer og datter. Jeg jobber som grafisk designer og er hobbykokk på fritiden. Jeg trengte et sted å samle og dele mine oppskrifter og erfaringer, så derfor denne bloggen. Jeg nyter alle goder som livet har å by på - god mat, god drikke og godt selskap. Dette har jeg tenkt til å dele med dere her.

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits