Pølsestroganoff

Stroganoff er en av mine favorittretter, spesielt med biff. I dag har jeg laget en variant av denne russiske retten med pølse. Dette er nok ikke helt etter boka i følger russerne, men er min variant av pølsestroganoff.



Oppskrift på pølsestroganoff (4 pers):
600 gr kjøttpølse
1 løk
1 paprika
1 dl vann
3 dl fløte
3 ss tomatpure
1 ss paprikapulver
1 ts tabasco
Salt og pepper

Start med å finhakke løk og kutte paprika og pølsene i terninger. Fres løk i litt smør i en tykkbunnet kjele til den er blank. Ha så i pølser og tomatpure og stek videre. Ha i litt vann og la det surre litt, så tilsetter du fløten og lar det koke opp. Ha deretter i paprikapulver og tabasco og smak til med salt og pepper. Ha tilslutt i paprikaen og la det småkoke i 5 min.

Server gjerne med ris eller potetstappe.

2 kommentarer

Oda

13.03.2016 kl.19:27

Det så godt ut!

Camilla

13.03.2016 kl.21:03

Oda: Takk for det. Ble en veldig fornøyd datter ihvertfall. ;)

Skriv en ny kommentar

Camilla

Camilla

34, Oslo

Jeg bor i Oslo med min samboer og datter. Jeg jobber som grafisk designer og er hobbykokk på fritiden. Jeg trengte et sted å samle og dele mine oppskrifter og erfaringer, så derfor denne bloggen. Jeg nyter alle goder som livet har å by på - god mat, god drikke og godt selskap. Dette har jeg tenkt til å dele med dere her.

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits