Pærechutney

Pærechutney er perfekt til ost og som tilbehør til middagen. Her er en nydelig oppskrift jeg fant med chilli og ingefær.

 

Oppskrift på pærechutney:

2 modne men faste pærer
75 gr sukker
3 kvister timian
1/2 chilli i skiver
2 cm finhakket ingefær 
1 sitron, skall og saft
1 lime
1 ts salt
60 gr rosiner

Ha sitronsaft og skall, limesaft, sukker, timian og ingefær i en kjele og kok opp. Tilsett pærer kuttet i små terninger og salt i kjelen og kok opp igjen. Tilsett til slutt rosiner, og ta kjele av platen. Ha pærechutneyen i rene og tette krukker.

Én kommentar

05.01.2015 kl.15:57

NYDELIG!!! Kan virkelig anbefales :)

Skriv en ny kommentar

Camilla

Camilla

33, Oslo

Jeg bor i Oslo med min samboer og datter. Jeg jobber som grafisk designer og er hobbykokk på fritiden. Jeg trengte et sted å samle og dele mine oppskrifter og erfaringer, så derfor denne bloggen. Jeg nyter alle goder som livet har å by på - god mat, god drikke og godt selskap. Dette har jeg tenkt til å dele med dere her.

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits