Rabarbrapai

Rabarbraen er en av forsommerens godsaker. Det sies den bør plukkes før st.hans, da inneholder den mindre syre. Denne paien er supergod!

 

Rabarbrapai:

Paideig
2,5 dl hvetemel
100 gr smør
2 ss sukker
2 ss kaldt vann

Fyll
100 gr mandelmasse eller malte mandler
400 gr rabarbra
2 dl Creme Fraiche
2 egg
1 dl sukker
1 ts vaniljesukker 

Bland ingrediensene til paideigen og press den ut i paiformen. Lag små hull med en gaffel i deigen, og stek den på 200 gr i 10 min. Ha så i mangelmassen (revet i biter), rabarbra kuttet i små biter og Creme Fraiche. Pisk sammen egg, sukker og vaniljesukker og ha det over. Stek paien på 200 gr i 30 min. Nyt lunken pai med en kule vaniljeis :)

Én kommentar

Iselin Renée

02.07.2013 kl.08:19

Det så godt ut :)

Skriv en ny kommentar

Camilla

Camilla

33, Oslo

Jeg bor i Oslo med min samboer og datter. Jeg jobber som grafisk designer og er hobbykokk på fritiden. Jeg trengte et sted å samle og dele mine oppskrifter og erfaringer, så derfor denne bloggen. Jeg nyter alle goder som livet har å by på - god mat, god drikke og godt selskap. Dette har jeg tenkt til å dele med dere her.

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits