Svinefilet med blåmuggost..

Oppskrift på Svinefilet med blåmuggost (2 pers):
1 svine indrefilet ca 400gr
Blåmuggost tube
Jalapenost tupe
Basilikum
12 cherrytomater
12 sukkererter
Rapsolje
Balsamicoeddik
Ruccola
Parmesan
Salt og pepperDel svinefileten på langs i lange tynne skiver. Legg så en stripe med blåmuggost og en med jalapeno på hver skive. Krydre med salt og pepper og ha litt hakket fersk basilikum på toppen. Rull skivene til medaljonger. Brun de på høy varme i en grillpanne og sett de inn i ovnen for ferdiggjøring i ca 15 min på 200 grader.
I mellomtiden steker du tomater i litt olje, balsamicoedikk, salt og pepper til de sprekker. Ha så i sukkererter og stek til de er gyldne og tomatene begynner å legge saft. Dryss litt hakket basilikum over rett før servering. Anrett nyvasket ryccola i en dyp tallerken, deretter grønnsakene og til slutt medaljongene. Ha kraften fra filetene over og server med ris og noen dryss av parmesan.

2 kommentarer

Siv

04.10.2012 kl.07:45

mmm, det så godt ut :-D flink du :)

Camilla

04.10.2012 kl.08:04

Takk Siv :)

Skriv en ny kommentar

Camilla

Camilla

33, Oslo

Jeg bor i Oslo med min samboer og datter. Jeg jobber som grafisk designer og er hobbykokk på fritiden. Jeg trengte et sted å samle og dele mine oppskrifter og erfaringer, så derfor denne bloggen. Jeg nyter alle goder som livet har å by på - god mat, god drikke og godt selskap. Dette har jeg tenkt til å dele med dere her.

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits