Hot laksetacos..

Ikke langt fra leiligheten vår i Vancouver ligger et lite fiskemottak, hvor man kan handle fersk fisk hver dag. Det er ei lita bu der hvor man kan få kjøpt fish'n chips, fishtacos og mye annet godt. Dette ble da inspirasjonen for dagens rett - laksetacos.

Oppskrift på laksetacos (2 pers):
4 tortillawraps
300 gr laks
1/2 sitron 
salt og pepper
Chillisaus (her har jeg brukt Frank's Red Hot, men bruk gjerne den typen du liker)
Rømme 
Olje til steking 

Salat:
Rødkål
Salat
1/2 chilli
1/2 lime
1 ss olivenolje 
salt og pepper 

Salsa:
1 tomat
1/2 gul paprika
1 vårløk
Litt rødløk
1 ss oliverolje 
salt og pepper 

Sett ovnen på 180 grader. Krydre laksen med salt og pepper og press sitronsaft over. Pakk den så i folie og sett den i ovnen i ca 10-15 min.
Salaten og salsa smaker best om du lager det noen timer i forveien og oppbevarer de i kjøleskapet. Da setter smaken seg bedre. 
Salat: Kutt opp ønsket mengde salat og rødkål i tynne strimler, og tilsett finhakket chilli. Bland alt sammen med olivenolje, saften av en halv lime og salt og pepper.
Salsa: Finhakk tomat, paprika, vårløk og rødløk og bland dette godt sammen med olivenolje, salt og pepper. 
Når laksen er ferdig bruner du tortillalefsene slik på begge sider med litt olje i en jernpanne. Del lefsene i to og fyll den med salat, salsa, laks, litt chilli saus og topp med en dæsj rømme. Rull de sammen og legg de pent på et fat. Friskt og sunt på en varm sommerdag :)

2 kommentarer

Vilde

06.07.2012 kl.11:47

fristet veldig!

Camilla

08.07.2012 kl.05:28

Vilde: Takk takk :)

Skriv en ny kommentar

Camilla

Camilla

33, Oslo

Jeg bor i Oslo med min samboer og datter. Jeg jobber som grafisk designer og er hobbykokk på fritiden. Jeg trengte et sted å samle og dele mine oppskrifter og erfaringer, så derfor denne bloggen. Jeg nyter alle goder som livet har å by på - god mat, god drikke og godt selskap. Dette har jeg tenkt til å dele med dere her.

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits