Hjemmelaget knekkebrød..

Disse knekkebrødene er fantastisk gode - og utrolig nok sunne.. Perfekte både med pålegg til frokost eller som snacks på kvelden. Litt hummus å dyppe i så har du et sunnere alternativ til potetgull.



Oppskrift på lavkarbo knekkebrød (ca 30 stk):
3,5 dl (200 gr) solsikkekjerner - evt. bruk saltede og ristede for å få snackvarianten
1 dl (50 gr) linfrø
1 dl (50 gr) sesamfrø
2,25 dl (50 gr) kruskakli 
2 ss fiberhusk
1/2 ts salt
5 dl vann
evt. litt søtt

Rør sammen alle ingrediensene og la deigen hvile i ca ti min så fiberhusken får svelle. Smør så utover to stekepanner med bakepapir og rut opp med et pizzahjul. Stekes på 160°C i varmluft og 180°C i vanlig ovn i ca 1 time. Følg med underveis siden hver stekeovn er forskjellig..

Ha en matnyttig smaksopplevelse :) 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Camilla

Camilla

33, Oslo

Jeg bor i Oslo med min samboer og datter. Jeg jobber som grafisk designer og er hobbykokk på fritiden. Jeg trengte et sted å samle og dele mine oppskrifter og erfaringer, så derfor denne bloggen. Jeg nyter alle goder som livet har å by på - god mat, god drikke og godt selskap. Dette har jeg tenkt til å dele med dere her.

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits