Spinatsuppe med laks

Denne suppen må prøves! Kjempe god og enkel å lage.. Oppskriften er opprinnelig Wenches fra God Morgen Norge, men jeg har modifisert den noe.. 

Oppskrift på Spinatsuppe (2 pers):
1 pk frossenspinat eller 250 gr fersk spinat
5 dl vann
2-3 grønnsaksbuljongterninger (blir litt for salt med 3 etter min smak)
2 fedd hvitløk
1 purre
200 gr kremost med hvitløk og urter
1/4 boks creme fraise
pepper
olje til steking
400 gr laks
2 egg 

Kutt hvitløk og purre i biter og surr det mykt i olje. Tilsett 3/4 av kremosten og bland sammen. Skyll godt av fersk spinat og kok den mør i halvparten av vannet. Tilsett resten av vannet og grønnsaksbuljongene og kok opp. Ha ost- og løkblandingen over i gryten med spinat sammen med creme fraise, kok opp og bruk en stavmikser til å lage en glatt suppe. Smak til med pepper. Skjær laksen i biter og la de trekke i den varme suppen til de er møre. Anrett i dype tallerkener og legg et delt hardkokt egg i hver tallerken. Server gjerne med hjemmebakte grove rundstykker. Oppskrift på det finner du her på matnyttig :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Camilla

Camilla

33, Oslo

Jeg bor i Oslo med min samboer og datter. Jeg jobber som grafisk designer og er hobbykokk på fritiden. Jeg trengte et sted å samle og dele mine oppskrifter og erfaringer, så derfor denne bloggen. Jeg nyter alle goder som livet har å by på - god mat, god drikke og godt selskap. Dette har jeg tenkt til å dele med dere her.

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits